အဆာေျပလဲ စားလို႕ရေအာင္ ထမင္းနဲ႕လဲ စားလို႕ျဖစ္တဲ႕
ပုဇြန္ပြေၾကာ္ ေၾကာ္စားၾကစို႕ေနာ္............ :)
ပါဝင္ပစၥည္းမ်ား
▫◊▫═▫◊▫═▫◊▫═
▫◊▫ပုစြန္၊
▫◊▫တန္ပူရာ အပြမႈန္႔၊
▫◊▫မုန္႔ႂကြပ္မႈန္႔၊
▫◊▫ဆီေမႊး၊
▫◊▫ဝိုင္၊
▫◊▫ဆား၊
▫◊▫င႐ုတ္ေကာင္းမႈန္႔၊
▫◊▫ၾကက္သားမႈန္႔
ျပဳလုပ္ပံုအဆင့္ဆင့္
▫◊▫═▫◊▫═▫◊▫═▫◊▫
သန္႔စင္ထားၿပီးသား ပုစြန္ကို ၾကက္သားမႈန္႔၊ ဆီေမႊး၊ င႐ုတ္ေကာင္းမႈန္႔၊
ဆားအနည္းငယ္နဲ႔ ဝိုင္အနည္းငယ္ ထည့္ၿပီးနယ္ပါ။
တန္ပူရာကို ေရခဲနဲ႔ ေရေရာၿပီး ခပ္ပ်စ္ပ်စ္ေလး ေဖ်ာ္ထား ပါ။
ၿပီးမွ ပုစြန္ကုိ ေဖ်ာ္ထားတဲ့ တန္ပူရာထဲမွာ ႏွစ္ၿပီး ဆယ္ထားပါ။
ဆယ္ၿပီး သားပုစြန္ကို မေၾကာ္ေသးဘဲနဲ႔ခဏႏွပ္ထားပါမယ္။
ေနာက္ဆံုးမွ ႏွပ္ထားတဲ့ ပုစြန္ကိုမႈန္႔ႂကြပ္မႈန္႔နဲ႔ ကပ္ၿပီးဆီပူပူမွာေၾကာ္လိုက္မယ္။
ဒါဆိုရင္ေတာ့စားေနက်အရသာေတြနဲ႔မတူဘဲ ထူးျခားတဲ့ အရသာကုိ
ခံစားရမယ့္ ဂ်ပန္ပုစြန္ပြေၾကာ္ ဟင္းတစ္ခြက္ရပါၿပီ။
ပုဇြန္ပြေၾကာ္ ေၾကာ္စားၾကစို႕ေနာ္............ :)
ပါဝင္ပစၥည္းမ်ား
▫◊▫═▫◊▫═▫◊▫═
▫◊▫ပုစြန္၊
▫◊▫တန္ပူရာ အပြမႈန္႔၊
▫◊▫မုန္႔ႂကြပ္မႈန္႔၊
▫◊▫ဆီေမႊး၊
▫◊▫ဝိုင္၊
▫◊▫ဆား၊
▫◊▫င႐ုတ္ေကာင္းမႈန္႔၊
▫◊▫ၾကက္သားမႈန္႔
ျပဳလုပ္ပံုအဆင့္ဆင့္
▫◊▫═▫◊▫═▫◊▫═▫◊▫
သန္႔စင္ထားၿပီးသား ပုစြန္ကို ၾကက္သားမႈန္႔၊ ဆီေမႊး၊ င႐ုတ္ေကာင္းမႈန္႔၊
ဆားအနည္းငယ္နဲ႔ ဝိုင္အနည္းငယ္ ထည့္ၿပီးနယ္ပါ။
တန္ပူရာကို ေရခဲနဲ႔ ေရေရာၿပီး ခပ္ပ်စ္ပ်စ္ေလး ေဖ်ာ္ထား ပါ။
ၿပီးမွ ပုစြန္ကုိ ေဖ်ာ္ထားတဲ့ တန္ပူရာထဲမွာ ႏွစ္ၿပီး ဆယ္ထားပါ။
ဆယ္ၿပီး သားပုစြန္ကို မေၾကာ္ေသးဘဲနဲ႔ခဏႏွပ္ထားပါမယ္။
ေနာက္ဆံုးမွ ႏွပ္ထားတဲ့ ပုစြန္ကိုမႈန္႔ႂကြပ္မႈန္႔နဲ႔ ကပ္ၿပီးဆီပူပူမွာေၾကာ္လိုက္မယ္။
ဒါဆိုရင္ေတာ့စားေနက်အရသာေတြနဲ႔မတူဘဲ ထူးျခားတဲ့ အရသာကုိ
ခံစားရမယ့္ ဂ်ပန္ပုစြန္ပြေၾကာ္ ဟင္းတစ္ခြက္ရပါၿပီ။
ကၽြန္ေတာ္ဆိုက္ေလးထဲဝင္ျပီးလိုတာေလးမ်ားေလ့လာနိုင္ပါတယ္ဗ်ာ
ေနာက္ထပ္လဲစံုလင္ေအာင္
ရွာက်န္တင္ေပးေနပါတယ္ဗ်ာ မိတ္ေဆြမ်ားမွကၽြန္ေတာ္ fb
ေလးမွာ like ေလးလုပ္ျပီး share ေပးျခင္းျဖင့္အားေပးပါေနာ္ ေက်းဇူးတင္ပါတယ္
No comments:
Post a Comment