Friday, June 6, 2014

ငါးသေလာက္ဥဟင္း

Photo: ငါးသေလာက္ဥဟင္း
═══════════

ဒီတစ္ခါ ညီအမတုိ႕ ငါးသေလာက္ဥဟင္းေလး ခ်က္စားမယ္ေနာ္.........

စိတ္ထဲမွာလဲ စားခ်င္ခ်င္ျဖစ္ေနတာနဲ႕ တူတူခ်က္စားစို႕ေလ......

ပါဝင္ပစၥည္းမ်ား
════════

✧ငါးသေလာက္ဥ ၃၀၀ ဂရမ္

✧ဂ်င္း၁ဇြန္း(စားပြဲတင္)

✧ဆား၊ၾကက္သားမႈန္႕၂ဇြန္း(စားပြဲတင္)

✧ခရမ္းခ်ဥ္သီး၁လုံး

✧အေရာင္တင္မႈန္႕၁ဇြန္း(စားပြဲတင္)

✧ဆႏြင္းနဲနဲ

✧ၾကက္သြန္နီ၁လုံး၊ ျဖဴ ၃မႊာ

ဟင္းခ်က္နည္း
════════

ငါးသေလာက္ဥမ်ားကိုေရစင္စင္ေဆးျပီးရင္ ဂ်င္း၊ဆား

၊ၾကက္သားမႈန္႕၁ဇြန္းတို႔နဲ႔ နယ္ထားေပးပါ။

ၾကက္သြန္ေထာင္းထားတာမ်ားဆီသတ္ပါ။
ၾကက္သြန္ေရႊဝါေရာင္သန္းရင္ ငါးဥမ်ားထဲ႔ကာ အိုးကိုလႈပ္ေပးပါ။ ၾကက္သားမႈန္႕၁ဇြန္း ထဲ႔ပါ

၃မိနစ္ခန္႔အၾကာ ခရမ္းခ်ဥ္သီးမ်ားထဲ႔ကာ အနည္းငယ္ လိွမ့္ေပးကာေရအနဲငယ္ထဲ႔ျပီး ၁၅မိနစ္ခန္႕အုပ္ေပးပါ။

ငါးဥေလးမ်ားက်က္ျပီးဆိုရင္ နံနံပင္ေလးအုပ္ျပီး ထမင္းပူပူနဲ႔စားလို႔ရပါျပီ။
ဒီတစ္ခါ ညီအမတုိ႕ ငါးသေလာက္ဥဟင္းေလး ခ်က္စားမယ္ေနာ္.........

စိတ္ထဲမွာလဲ စားခ်င္ခ်င္ျဖစ္ေနတာနဲ႕ တူတူခ်က္စားစို႕ေလ......

ပါဝင္ပစၥည္းမ်ား
════════

✧ငါးသေလာက္ဥ ၃၀၀ ဂရမ္

✧ဂ်င္း၁ဇြန္း(စားပြဲတင္)

✧ဆား၊ၾကက္သားမႈန္႕၂ဇြန္း(စားပြဲတင္)

✧ခရမ္းခ်ဥ္သီး၁လုံး

✧အေရာင္တင္မႈန္႕၁ဇြန္း(စားပြဲတင္)

✧ဆႏြင္းနဲနဲ

✧ၾကက္သြန္နီ၁လုံး၊ ျဖဴ ၃မႊာ

ဟင္းခ်က္နည္း
════════

ငါးသေလာက္ဥမ်ားကိုေရစင္စင္ေဆးျပီးရင္ ဂ်င္း၊ဆား

၊ၾကက္သားမႈန္႕၁ဇြန္းတို႔နဲ႔ နယ္ထားေပးပါ။

ၾကက္သြန္ေထာင္းထားတာမ်ားဆီသတ္ပါ။
ၾကက္သြန္ေရႊဝါေရာင္သန္းရင္ ငါးဥမ်ားထဲ႔ကာ အိုးကိုလႈပ္ေပးပါ။ ၾကက္သားမႈန္႕၁ဇြန္း ထဲ႔ပါ

၃မိနစ္ခန္႔အၾကာ ခရမ္းခ်ဥ္သီးမ်ားထဲ႔ကာ အနည္းငယ္ လိွမ့္ေပးကာေရအနဲငယ္ထဲ႔ျပီး ၁၅မိနစ္ခန္႕အုပ္ေပးပါ။

ငါးဥေလးမ်ားက်က္ျပီးဆိုရင္ နံနံပင္ေလးအုပ္ျပီး ထမင္းပူပူနဲ႔စားလို႔ရပါျပီ။
 

No comments:

Post a Comment